Het nieuwe jaar tegemoet

We kijken terug op een goed jaar.

Een jaar met fijne klanten, gezellige gesprekken en een goede verkoop.

Het jaar van ons allereerste Dungens Bierfestival wat ons zo goed is bevallen dat we dit in 2024 gaan herhalen en wel op ZATERDAG 31 AUGUSTUS 2024. Zet dus maar een dikke kruis in je agenda zodat je erbij kunt zijn.

We hopen elk jaar dat we meer tijd krijgen om proeverijen te gaan organiseren maar dat is er helaas nog niet van gekomen. Ons streven is om dit in 2024 wel te gaan doen. Maar we hebben natuurlijk wel al veel proeverijen in onze winkel gehad en dit willen we blijven doen. Houd hiervoor onze facebookpagina in de gaten of de website Mitra.

We bedanken alle klanten voor hun vertrouwen in ons, voor de gezelligheid en de leuke gesprekken.

Op naar een mooi nieuw jaar vol met (Dungens)Karakter….wij gaan ervoor.