Samenwerking La Trappe / Kleiburg

La Trappe Trappist brengt samen met Brouwerij Kleiburg uit de Amsterdamse Bijlmer een limited edition-bier uit: Tripel Traditionair. De samenwerking is ontstaan als ode aan de broederschap tussen Abt Isaac Majoor van Abdij Koningshoeven en Abt Johannes van het Kleiklooster.

Wij hebben de geschenkverpakkingen binnen met een La Trappe tripel, Kleiburg tripel IPA en de Tripel traditionair die samen door de beide brouwerijen is gemaakt.
Tripel Traditionair
Traditionair staat voor de waardevolle eigenschap om, terwijl je je eigen tradities en achtergrond koestert, de kracht en visie van de ander in te zien. In een wereld van ogenschijnlijke verschillen kijken naar wat je gemeen hebt. Het bier symboliseert de visie van beide kloosters en bijbehorende brouwerijen: de traditionele trappistenstijl vanuit La Trappe Trappist met een visionaire twist vanuit Kleiburg. Tripel Traditionair is een tripel van 8,5% met fruitige en hoppige tonen en een lichtbittere afdronk.

Een deel van de opbrengst gaat naar de opvang van gezinnen in het Kleiklooster.