Limited Editions Lagavulin en Singleton

Weer een paar mooie whisky’s in onze winkel. OP=OP

Twee limited editons.

De eerste is van Lagavulin:

Lagavulin 12 Year Special Release 2022 is gebotteld op natuurlijke vatsterkte uit een combinatie van maagdelijke eikenhouten vaten en onze rokerigste reserves.

Diageo’s 2022 Special Releases benadrukken de diversiteit van hun meest gekoesterde whiskyreserves die rijpen in Schotland. Elke whisky wordt visueel tot leven gebracht met zeer gedetailleerde illustraties en ontwerpwerk.

De tweede is van Singleton:

Singleton of Glen Ord 15 years Special Release 2022 staat bekend om rijke en levendige lagen die zich langzaamaan op smaakgebied ontwikkelen. Deze 15 jaar oude single malt whisky rijpt 8 jaar in ex-wijnvaten, wat voor een interessante aanvulling op de klassieke signatuur van Singleton zorgt. Aroma’s van rode wijn, gekruid eikenhout en fruit. Zacht van smaak met hints van gezoete gerst, kruisbessen en ziltige tonen, wat overgaat naar een kruidige afdronk.