Baron spiced rum “the sweet taste of success”

Baron is gecreëerd om te inspireren en motiveren, om doelen te behalen en successen te vieren. Onder elke fles bevindt zich het licht die de weg naar de top laat zien. Elke Baron is onderaan begonnen en met de juiste mindset en doorzettingsvermogen boven aan de top geëindigd

Het eindresultaat is Baron Spiced Rum, een blend van rums uit de Dominicaanse Republiek, Guyana en Barbados die is gemengd met vijf specerijen: één uit elk werelddeel. ,,Toen opa (Wil Coppenrath) die voor het eerst proefde, zei hij: ‘Dit is de rum die ik vroeger geproefd heb.’’ Het is een kwalitatief goede rum met zo’n unieke smaak, dat je die volgens de makers nog nergens in Nederland vindt. ,,De smaak is in het begin heel scherp, maar heeft een zoete nasmaak.’’ 

Voor het hele verhaal van deze rum klik hier